Raw Speed garage

Welkom bij Raw Speed, lees hieronder meer over ons.

 

Heb je een vraag, wil je een afspraak plannen of wil je advies op een
project? Neem contact op via de onderstaande opties!

Bel Of Mail Raw Speed

Mijn verhaal!

Welkom op RawSpeed.nl! Mijn naam is Dean van der Leelie en ik ben de trotse eigenaar van Raw Speed. Met een diepgewortelde passie voor autoracen, het tunen van auto’s en alles wat met techniek te maken heeft, heb ik mijn eigen bedrijf Raw Speed opgericht.

Als autoliefhebber in hart en nieren geloof ik dat auto’s meer zijn dan alleen een vervoermiddel. Ze vertegenwoordigen vrijheid, avontuur en de mogelijkheid om je eigen grenzen te verleggen. Met mijn expertise en ervaring in de autowereld, streef ik ernaar om deze passie en emotie te vertalen naar de auto’s die ik aanraak.

Bij Raw Speed draait alles om het realiseren van jouw autodromen. Of je nu op zoek bent naar verbeterde prestaties, een uniek design of technische aanpassingen, ik sta klaar om je te helpen. Met mijn diepgaande kennis van autoracing en tuning, gecombineerd met mijn vaardigheden in techniek, kan ik op maat gemaakte oplossingen bieden die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Daarnaast ben ik ook APK-keurmeester. Je kunt bij Raw Speed terecht voor een grondige APK-keuring van jouw auto. Ik zorg ervoor dat jouw voertuig voldoet aan alle wettelijke eisen en veiligheidsnormen, zodat je met een gerust hart de weg op kunt.

Ik hecht grote waarde aan de tevredenheid van mijn klanten en geloof in een persoonlijke aanpak. Daarom luister ik graag naar jouw visie en doelen voor je auto. Samen zullen we een plan opstellen om deze visie tot leven te brengen en ervoor te zorgen dat jouw auto de beste versie van zichzelf wordt. Of het nu gaat om het aanpassen van de motorprestaties, het installeren van hoogwaardige onderdelen, het creëren van een uniek exterieurontwerp of het optimaliseren van de handling, bij Raw Speed ben je in goede handen. Mijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en innovatie zorgt ervoor dat je met vertrouwen de weg op kunt gaan.

Ik nodig je uit om de wereld van Raw Speed te ontdekken. Samen kunnen we jouw autodromen werkelijkheid maken. Neem gerust contact met me op en laten we beginnen met het creëren van iets buitengewoons voor jouw auto.

Service & onderhoud

Voor betrouwbare service & onderhoud kun je terecht bij Raw Speed. Ook een APK keuring kunnen wij uitvoeren.

tuning

Jouw auto sneller en zuiniger laten rijden? Laat jouw auto tunen bij Garage Raw Speed.

restauratie

Jouw prachtige oldtimer weer tot leven brengen? Elke klassieke auto heeft een eigen verhaal. Laat Raw Speed dat verhaal weer tot leven brengen!

custom project

We helpen je graag met jouw klus op maat! Heb je een project in gedachte en heb je advies nodig? Neem contact op!

Reviews!

Raw Speed is een garage met gepassioneerde en kundige mensen. Ik breng mijn auto al jaren bij Dean, de eigenaar van Raw Speed. Dean denkt met je mee over de beste oplossing voor je probleem. Onderhoud voor een goede prijs en nog belangrijk; nooit gedoe achteraf!

Top las en plaatwerker!

Super geholpen, vriendelijk personeel en mooi apparatuur!