Circuit assistentie

Bereid u voor op een sensationele en probleemloze race dag door je auto van te voren langs te brengen voor een controle. Of kies voor mijn professionele ondersteuning op de track day als uw persoonlijke monteur. Haal het maximale uit uw circuitervaring.

LET’S GET YOU ON TRACK! 

Track day monteur

Als ervaren autotechnicus en fervent liefhebber van het circuit, bied ik mezelf graag aan als uw persoonlijke monteur, om u te ondersteunen bij een onvergetelijke en zorgeloze dag op het circuit.

Waarom kiezen voor een persoonlijke track day monteur?

Een circuit dag is een unieke kans om de grenzen van uw voertuig en uzelf als coureur te verkennen. Het is een dag vol opwinding, snelheid en uitdagingen. Als persoonlijke track day monteur ben ik toegewijd om u te helpen het maximale uit uw circuit dag te halen door middel van:

Circuit preparatie

Onze preparatie omvat de controle en het afstellen van de motor, ophanging, remmen en andere essentiële systemen om de prestaties en de handeling van uw auto te optimaliseren.

Technische expertise

Met jarenlange ervaring als autotechnicus heb ik een diepgaand begrip van verschillende voertuigen en hun prestatiepotentieel. Ik ben goed vertrouwd met het afstellen, onderhouden en optimaliseren van voertuigen voor circuitgebruik.

Voertuig afstelling

Om ervoor te zorgen dat uw voertuig optimaal presteert op het circuit, zal ik het grondig inspecteren en afstellen. Van bandenspanning tot remmen en ophanging, ik zorg ervoor dat uw auto perfect is voorbereid op de baan.

Onderhoud en ondersteuning

Ik sta voor u klaar om technische ondersteuning te bieden gedurende de hele track day. Van mechanische problemen tot eventuele aanpassingen die nodig zijn, ik ben er om ervoor te zorgen dat uw auto in topconditie blijft.

Persoonlijke aandacht

Als uw persoonlijke monteur sta ik volledig tot uw beschikking. Ik luister naar uw wensen en behoeften, en pas mijn ondersteuning aan uw specifieke voorkeuren aan. Met mij aan uw zijde, hoeft u zich geen zorgen te maken over technische kwesties. U kunt zich volledig concentreren op uw rijvaardigheid en het genieten van de adrenalinekick van het circuit.

Let's get you on track

Uw partner voor een zorgeloze circuit ervaring.

Reviews!

Raw Speed is een garage met gepassioneerde en kundige mensen. Ik breng mijn auto al jaren bij Dean, de eigenaar van Raw Speed. Dean denkt met je mee over de beste oplossing voor je probleem. Onderhoud voor een goede prijs en nog belangrijk; nooit gedoe achteraf!

Top las en plaatwerker!

Super geholpen, vriendelijk personeel en mooi apparatuur!

FAQ

Veelgestelde vragen

Jazeker, ook voor uw dagelijkse auto bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen onderhoud uitvoeren zoals een grote- of kleine beurt, APK, storingen verhelpen, rotte dorpels herstellen. We luisteren naar jouw wensen en houden rekening met je budget om zo tot de beste service te komen.

Na de APK keuring die wij bij ons in de garage voor u uitvoeren, heeft u 2 maanden de tijd om de afkeurpunten te (laten) herstellen. Zo lang hoeft dat gelukkig niet te duren! Na telefonisch overleg met u zullen we de problemen aanpakken en kunt u meestal binnen 1 dag weer veilig de weg op.

We zijn erg milieubewust en daarom hebben we sinds kort ook een leenfiets beschikbaar!

Wanneer u uw afspraak plant kunt u informeren of er op dat moment voor u een leenauto of -fiets beschikbaar is, dan reserveren wij die graag voor u.

De kleine betrouwbare boodschappenauto die al j’aren in uw bezit is vertoont roestplekken op bijvoorbeeld de dorpels. Als het probleem groter wordt komt de auto niet meer door de APK.

Wij begrijpen dat u graag een budget oplossing heeft. Wij kunnen het aangetaste materiaal vervangen en lassen er een nieuw stuk tussen. Dit behandelen we met roestwerend product en spuiten de dorpel dan op kleur. U ziet daar bijna niets van maar kunt voor een €200-300 weer jaren genieten van de auto.

Ja! Wij zijn ook op zaterdag geopend. Wel beginnen we een uurtje later, om 9.30 uur.

Opzoek naar een product dat niet in onze webshop staat? Geen zorgen! Als leverancier werken we met diverse merken en bieden we alles tegen concurrerende prijzen. Ons specialisme is het sleutelen aan auto’s, vandaar een beperkt online assortiment. We hebben toegang tot een breed scala aan auto-onderdelen. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail. Samen optimaliseren we jouw auto!

 • Invidia
 • Hel
 • Mishimoto
 • RRS
 • Racing Diffs
 • Sparco
 • BC Racing
 • DFI
 • HNR
 • Eibach
 • Riger tuning
 • Megan Racing
 • Funk Motorsports
 • Superpro

Bij ons is geen project te gek, sterker nog; graag zelfs!